Uppdatering

Vart lite kass med det den senaste dagen men var på torp och fick med mig fyra bikinis hem från rean. Sedan åkte jag till pappa och vi grilöade med några vänner, sen satt jag uppe halva natten och tittade på youtube och divergent ! 
 
Idag när jag skulle ta tåget hem från pappa kom vi på att det var matmarknad i Uddevalla så vi gick dit och det fanns sjukt mycket mat från olika länder. Det fanns bland annat kängru och krokodil burgare vilket jag inte stöttar helt. Även en brittisk avdelning ( som var helt fantastisk ). 
 
Men nu är jag nästan hemma hos mamma men vi ska strax åka till Falkenberg ! Så jag bloggar mer när jag kommer hem.

En produktiv dag.

Har fått mycket gjort idag, gick upp relativt tidigt och åkte och handlade. Men ja, har hänt mycket under dagen och känns riktigt bra. Imorgon ska jag till torp med mamma och handla ännu mer. Behöver en hel del saker innan jag åker till Kreta. Så som bikinis, shorts, någon klänning, solkräm och lite annat saker också.
 
Dessutom ska vi även tidigt till stranden imorgon för att äta frukost och bada, lika mysigt som vanligt. 
 
 

Senaste från Instagram

Bilden talar för sig själv, 13 dagar kvar nu !
 
En bild från Låka, just denna gången var vi på Tjörn och åt frukost där !
 
Jag och mina fina vänner från vårshowen.
 
 
 
 
 

Fame - året på Julliard

En dokumentär serie som går på SVT2. Allt handlar om The Julliard en högskola i New York som fokuserar på dans, teater och musik. De visar ett avsnitt varje lördag SVT2, avsnitten är ungefär 30 minuter långa och kommer finnas i sex delar. Än så länge har 2 kommit ut. 
 
Men rekomenderar er starkt att titta på denna serien, ni kan hitta alla avsnitt på SVT Play.
 
( Bildkälla: SVT )
 

Favoriter just nu !


Favoriter just nu !


Tillbaka...

Hallå!
 
Är som sagt tillbaka igen, vi får se hur länge det varar men men. Har i alla fall studerat klart första året på gymnasiet och snart drar det igång igen, är inte super taggad på det då jag inte orkar med all stress igen !
 
Anyway, jobbar för fullt och har inte fått gjort något av det jag hade tänkt fått göra under denna sommaren, har läst en bok och min bokhög bara växer och växer.. Har inte tränat över huvudtaget och det känns som jag bara ligger och sover när jag inte jobbar.
 
Kommer i vilket fall göra om bloggen lite ikväll då min eftersom min datorladdare till macen har gått sönder så måste vänta in den nya ( som kommer ikväll ). Känner att jag behöver en liten uppdatering på bloggen då den inte alls känns speciellt fin längre. Så det kommer nytt ikväll !
 
Kram.
(Bjuder på en gammal sommarbild så länge)